Σχετικά με εμένα

Γεννήθηκα τον Αύγουστο του 1970 στην Λαμία και ξαναγεννήθηκα λίγο μετά την πτώση του τείχους στο Βερολίνο, όπου και έζησα για χρόνια μόνιμα εγκατεστημένη, αφοσιωμένη στην συγγραφή και στο όραμά μου να συμβάλλω στο να γίνουν γνωστά τα ελληνικά κρασιά κι εδέσματα στο εξωτερικό. Από τον Ιούνιο του 2020 επέστρεψα στην Αθήνα διατηρώντας παράλληλα τις εκεί δραστηριότητές μου.
Ραδιοφωνία, δημοσιογραφία και τοπική αυτοδιοίκηση ήταν ο τίτλος της πρώτης μου επαγγελματικής εκπαίδευσης στην απαρχή της ελεύθερης ραδιοφωνίας στην Ελλάδα. Η αρχική μου επαγγελματική δραστηριότητα ήταν στο ιδιωτικό και δημοτικό ραδιόφωνο Λαμίας περνώντας από όλα τα πόστα: ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σύνταξη ειδήσεων, πρωινή ζώνη, δελτία ειδήσεων, μουσικές και πολιτιστικές εκπομπές, διαφήμιση. Ακολούθησαν σπουδές τεχνικών πωλήσεων, marketing, δημοσίων σχέσεων, Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Βυζαντινών & Νεοελληνικών Σπουδών – μεταξύ άλλων. Για δυόμισι δεκαετίες εργάστηκα ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών και υπήρξα υπεύθυνη σπουδών στην ιδιωτική πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών ιδιόκτητα και μη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία. Το 2011 ίδρυσα την free press εφημερίδα Break Free στο Χαλάνδρι.
Το 2013 ήταν ορόσημο για μια μεγάλη στροφή στο επαγγελματικό μου καθεστώς. Άρχισα όμως να εργάζομαι ταυτόχρονα ως ηθοποιός για το Charite και την Ιατρική Σχολή του Βερολίνου στα προγράμματα φοιτητών ιατρικής και αλλοδαπών ιατρών με θέμα την εξάσκηση επικοινωνίας και την διαχείρηση άγχους. Εργάσθηκα ως πωλήτρια στον όμιλο Allianz καθώς επίσης σε επιχειρήσεις και εργαστήρια: Product Design, Grafic Design και κοσμημάτων. Υπεύθυνη για τις πωλήσεις σε μεγάλες αγορές Design, το δίκτυο χονδρικής και λιανικής ταξίδεψα σε πόλεις της Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας. Το 2015 ανέλαβα την σειρά κοσμημάτων In Aeternum, την εξέλιξα και ταυτόχρονα δημιούργησα την σειρά KOSMOS. Την ίδια περίπου εποχή γεννήθηκαν οι σειρές κοσμήματος και αξεσουάρ Gigi και Lalalola. Παράλληλα ξεκινήσαμε με τον σύζυγό μου τις εισαγωγές ελληνικών προϊόντων μικρών και πολύ μικρών παραγωγών μετά από μια μακρόχρονη έρευνα. Δοκιμάσαμε αυτά τα προϊόντα σε αγορές στην Γερμανία και την ΜΑΝΑ, ένα παντοπωλείο-καφέ με πολλά πρόσωπα και ποικίλες δράσεις, μια δραστηριότητα, η οποία διάρκησε σχεδόν τρία χρόνια.
Το εργαστήρι Λόγος & Εικόνα ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020. Ένα εργαστήρι αφιερωμένο στην συγγραφή, δημιουργία περιεχομένου, εταιρικής ταυτότητας και ηλεκτρονικής παρουσίας και επικοινωνίας. Κι αυτό σε τρεις γλώσσες: ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά. Ένα εργαστήρι, που η ουσία του περιέχεται στο όνομά του. Επικοινωνία, συγγραφή & δημιουργία κάτω από μια στέγη. Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις απευθύνονται στο εργαστήρι για άμεσες, ποιοτικές και ξεχωριστές λύσεις και ιδέες.

Τέλος, τον Μάρτιο του 2021 εκπληρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου με την ίδρυση του μινιόν Εκδοτικού Οίκου “Λόγου Χάριν”. Ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι ξεκίνησε με σκοπό τόσο την εξερεύνηση νέων κόσμων, όσο και την τέρψη της ίδιας της διαδρομής.

Έτσι ζω με τις λέξεις και τις εικόνες. Είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαι επαγγελματικά αλλά και στον ελεύθερό μου χρόνο. Από επιλογή.
Συνεχίζω να μαθαίνω, να σπουδάζω, να μεταμορφώνομαι, να δημιουργώ και να προσφέρω. Αγαπημένο παιδί της πόλης βρίσκω την γαλήνη δίπλα στα ζώα και στην φύση. Η ζωή για μένα βρίσκεται στην κάθε στιγμή και οι λατρεμένες μου λέξεις είναι: μάθηση, προσφορά, επικοινωνία και δημιουργία.